Mesajul pastorului ...


                  

Draga vizitatorule, nu consider ca ai ajuns "intamplator" pe site-ul Bisericii Logos ... dar nu te grabi sa navighezi pe alte siteuri pana ce nu dai un tur prin paginile acestui site, ca sa te "imbogatesti" cu resursele sprituale pe care ti le punem la dispozitie cu mare drag!  

Apreciez interesul pe care-l aratati fata de Biserica "Logos", crezul si viziunea pe care o avem si la care lucram impreuna pentru extinderea Imparatiei lui Dumnezeu. Traim zile profetice in ceea ce priveste evenimentele apocaliptice, care deja au fost declansate prin crizele economice, politice si sociale extrem de grave, dezastrele naturale de proportii uriase si delasarea morala a omenirii, care nu se mai opreste din iuresul pacatului si al faradelegii (Matei 24:4-14). 

In acest context, Sfanta Scriptura ne cheama sa fim treji si sa veghem, dar nu izolandu-ne si incercand prin propriile puteri sa tinem piept atacurilor vrajmase, ci integrandu-ne in biserici locale in care sa putem creste spiritual si sprijini unii pe altii, implinind astfel Cuvantul lui Dumnezeu din Evrei 10:23-25. Cred ca Biserica lui Hristos din ultimele zile este menita sa fie una victorioasa, glorioasa, binecuvantata si prospera in toate privintele, plina de bucuria mantuirii si de roada Duhului Sfant (Ioel 2:23-29). Biserica Logos experimenteaza din plin prezenta Duhului Sfant in timpul slujbelor divine dar si in viata de zi cu zi a membrilor ei. Biserica este chemata in vremuri ca acestea sa proclame adevarul, sa se implice cu toate resursele ei in a proclama puterea Evangheliei mantuitoare.

Aici, in Biserica Logos fiecare membru este incurajat sa isi descopere darul, chemarea si locul sau in Trupul lui Hristos (Romani 12: 2-8). Scopul nostru este sa il cunoastem pe Domnul Isus apoi sa il iubim pe El, sa il slujim pe El si sa implinim voia Lui in fiecare zi.

Ca pastor fondator al acestei Biserici, doresc ca toti membrii ei sa traiasca intr-un spirit continuu de sacrificiu pentru cauza Evangheliei, sa-L iubeasca pe Domnul Isus Hristos si sa caute cu prioritate Imparatia Cerurilor (Matei 6:33).

Dorim ca membrii bisericii noastre sa participe la programele de inchinare si invatare a Scripturii si fiecare in parte sa se inroleze in activitatile de slujire in masura darului pe care il are (Romani 12:2-8).

Cred ca numai printr-o viata de credinciosie continua in ce priveste rugaciunea, postul, studierea Cuvantului, lauda, inchinarea si evanghelizarea altora, se poate creste "din putere in putere" spre "statura de om mare, la inaltimea staturii plinatatii lui Hristos" (Efeseni 4:11-24). 

Scopul bisericii noastre este de a evangheliza oamenii nemantuiti din orasul Baia Mare, diferite zone din tara (in special locurile unde Evanghelia nu a patruns inca), precum si misiune in tara si in afara tarii. Vrem sa impartasim continuu Evanghelia intr-un mod simplu si relevant generatiei in care traim.

Te asteptam sa ne vizitezi, nu doar virtual, pe acest site, ci si in persoana. Cand treci prin Baia Mare, nu uita sa treci si pe la noi. Te asteptam cu drag, sa avem partasie unii cu altii in credinta pe care o avem in Hristos ( Romani 1:12). Pana atunci insa, bucura-te de ceea ce gasesti pe acest site, downloadeaza ceea ce iti prinde bine, si nu uita fii mereu o binecuvantare pentru cei din jur!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Pastor: Birlea Vasile