"Planurile omului harnic nu duc decat la belsug, dar cel ce lucreaza cu graba
n-ajunge decat la lipsa." - Proverbe 21: 5

 

Example pic

 

 

 

 Acest site este o noua unealta esentiala a proiectului Afaceri Crestine, care a fost lansat in luna februarie 2011.
   Este o baza de date la nivelul orasului Baia Mare si imprejurimi, unde fiecare crestin din bisericile neoprotestante si nu numai, poate sa isi promoveze serviciul sau produsul dorit.
     Este organizat pe domenii pentru ca fiecare crestin sa se poata informa cu privire la oportunitati, ocazii si isi poate promova propria afacere, sa stabileasca relatii noi de afaceri, colaborari si alte oportunitati care sa insemne venituri in plus si bunastare pentru comunitatea crestina.
   Astazi, mai mult ca niciodata, este momentul ca fratii de credinta sa stea impreuna, sa faca front comun in fata incercarilor pe care lumea le arunca in directia noastra. Criza mult trambitata, nepasarea celor care au fost alesi sa ne conduca, tendinta generala de inrautatire a nivelului de trai si a mediului social, politic, economic, toate acestea cer un raspuns din partea comunitatii crestine.
   Stam impreuna din punct de vedere spiritual, ne rugam si mijlocim unii pentru altii. Este nevoie de mai mult totusi, de actiuni concrete si acest site este exact acest lucru: o actiune concreta de intrajutorare.
   Ti-ai pus vreodata intrebarea urmatoare: la cine se duc banii tai? Cine este cel care imi vinde alimentele zilnice, cine imi repara masina sau instalatia din apartament, cine imi depaneaza ca calculatorul sau cine imi construieste casa? Oare fratele sau sora din biserica sau din oras, nu lucreaza ceva de care ai nevoie?
  Si daca da, nu ai prefera sa apelezi la ei, decat la altcineva? Facand asa, ai putea sa ii ajuti si pe ei in afacerea lor si banii tai ar ajunge la ei. Multi frati de credinta nu stau pe ganduri in fata alegerii si cei care se cunosc colaboreaza si in afaceri. Dar, problema este ca nu se prea cunosc. Am creat acest site prin care crestinii sa se poata ajuta.
   Aici, poti sa cunosti frati care activeaza in domeniul de care tu ai nevoie. Poti gasi un crestin care sa iti amenajeze apartamentul sau care sa dea meditatii copilului tau. Poti gasi o firma condusa de crestin, care sa livreze bunuri pentru magazinul tau sau care sa iti tina contabilitatea. Poti alege o fundatie crestina catre care sa se indrepte darnicia si ajutorul tau.
  Poti pune in practica versetul din Galateni 6:10.
  Mai mult decat atat, acest site este locul potrivit unde sa te faci cunoscut. Prestezi servicii, oferi produse, ai o firma? Fa-te cunoscut comunitatii crestine, astfel incat ei sa apeleze la tine si sa fii ajutat la randul tau!

 


 

POVESTEA LUCRURILOR

Get Flash to see this player.